Villkor

Priser
Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. I kassan anges den totala kostnaden inklusive frakt och ev fakturaavgift.

Frakt/Leverans
Inom Sverige 69 kr.
Inom EU 195 kr.
Vi levererar via Dhl till ditt utlämningsställe inom två veckor.

Personuppgifter och säkerhet
- För att få handla behöver du ha fyllt 18 år. De personuppgifter vi behöver för att kunna leverera sparas i vårt register så länge du vill vara kund och lämnas inte vidare till annan part.
- Vid betalning med kort krypteras informationen med sk. SSL kryptering. Ingen information om ditt kort kan ses eller sparas. Betalningen går via DIBS som är ledande inom betallösningar, se

Betalmetoder
- Du kan välja mellan tre säkra betalmetoder.
- Kort, faktura eller delbetalning beroende på vilket som passar dig bäst.   
- Betalning med kort görs direkt vid beställning och går via DIBS betalväxel.

Betalning med faktura och delbetalning sker efter leverans och går via Klarna. Klarna är ett av de ledande leverantörerna av smidiga betallösningar i europa, se www.klarna.se

Klarnas villkor för faktura
- Faktura avgift tillkommer med 29 kr.
- Betalningstid 14 dagar efter leverans.
- Vid köptillfället görs en kreditprövning.
- Vid utebliven betalning tillkommer påminnelseavgift på 50 kr och dröjsmålsränta om 26 %.

Klarnas villkor för delbetalning
- Delbetala från 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet.
- Samla dina köp från flera olika webbutiker och betala på en faktura.
- Kreditprövning görs vid köptillfället.

Kortbetalning:
Vi accepterar VISA och Mastercard. Pengarna dras automatiskt från Ditt konto när Du klickar på "bekräfta". Vi har inte tillgång till Dina kortuppgifter, säker betalning tillämpas genom Dibs, för mer info, se www.dibs.se   F
örutom frakten tillkommer inga extra avgifter.

Så här gör du för att beställa:

Välj vara.
Klicka på önskad produktkategori i vänsterkanten, tex "Kryddor". Välj vara och klicka ev vidare på "mer info" för att se vara större el för mer information.
Lägg i kundvagn.  Välj antal och vilken förpackning du önskar (om det valet finns) klicka därefter på knappen "Köp". Önskar du handla fler produkter upprepar du samma procedur med dessa.
Ändra i kundvagn. För att ändra el titta i kundvagnen klicka på "till kassan" längst uppe till höger på sidan. Här kan du gå in när som helst och ändra antal eller radera poster el hela beställningen. Vill du sen handla mer går du tillbaka till produktkategori i vänsterkanten. 
Gå till kassan/välj betalsätt. Klicka på "till kassan". Välj först land och därefter betalsätt. Vid val av faktura genom Klarna tillkommer en fakturaavgift på 29 kr, väljer du kortbetalning tillkommer inga avgifter. Frakt tillkommer dock på alla beställningar med 69 kr oavsett hur mycket du än handlar för.
Sedan får Du valet att "logga in" el om Du är ny kund, att registrera Dig. Hämta dina uppgifter automatisk genom att fylla i ditt personnummer och klicka på "hämta". Fyll sedan i Din e-postadress , mobilnummer och kryssa i rutan "godkänna köpvillkoren" och klicka på "slutför beställning". När beställningen gått  igenom får du automatiskt en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Inom 1 vecka har du varorna hos dig/ditt postutlämnningsställe. 

Erbjudande

GRILLKVÄLLAR

Varje onsdag, fredag och lördag under tiden 5/7 - 12/8 från kl 17,00 erbjuder vi en buffé med grillat kött och olika tillbehör. I priset ingår kaffe. Till de små grillar vi även småburgare och korv.
(inställt vid regn)

Pris 335kr/vuxen,
barn upp till 13 år 10 kr/år  

Ring för att boka:
070-248 98 13.
Tänk på att grillkvällarna snabbt blir fullbokade och att det kan vara svårt att komma fram på telefon mitt på dan när vi har hög arbetsbelastning.
Grillkvällarna stänger det vanliga köket kl 16. 

Varmt välkomna!

KONTAKT

Restaurang:
krusmynta@kustnaravisby.se
070-248 98 13

Återförsäljare, skolklasser, webbshop, butik, info
info@krusmynta.se
0498-296900

ÖPPETTIDER
Dagligen;
Butik  10-20
Fika 10-20
Käk 11,30 - 19,30
Sommarmeny

SNABBFAKTA OM OSS!

WEBBSHOPEN

Under sommaren är utbudet i webbshopen begränsat och vi har inte möjlighet att skicka andra produkter än vad som finns här. Vi har helle inte möjlighet att ta emot beställningar via mejl eller telefon utan all beställning görs här i webbshopen.

Tack för er förståelse.

Mvh
Lena m personal.

VÄDER

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.