Om oss


Lena Blomquist

Krusmyntagården uppfördes av Ingeborg Lingegård, 1969-71. Hon drev den fram till 1981 då nuvarande ägare Lena Blomquist köpte anläggningen.

Lena om Gotland
Gotland! En underbar plats att leva på. Jag är född och uppvuxen på Gotland och har aldrig funderat på att lämna ön. En av dom viktigaste framgångarna man kan ha här i livet är ju att kunna tillbringa sitt liv på det sätt som man själv vill. Gotland ger stora möjligheter till det. Det gemensamma ordet för mycket här på Gotland är närhet. Här finns alla chanser att engagera sig och bygga nätverk om det så gäller ens privatliv eller arbete. Livet är lite enklare här. I dagens samhälle när kraven hela tiden ökar så ges det många möjligheter till utveckling. Tekniken ger mej möjlighet att kunna kommunicera med vem jag vill och få information om vad jag för tillfället är intresserad av. Samtidigt när man inte riktigt räcker till så fungerar ändå livet runt omkring. Så....... ska ni flytta nån gång....... så säger jag bara, -Välkommen till Gotland!

Erbjudande

GRILLKVÄLLAR

Varje onsdag, fredag och lördag under tiden 5/7 - 12/8 från kl 17,00 erbjuder vi en buffé med grillat kött och olika tillbehör. I priset ingår kaffe. Till de små grillar vi även småburgare och korv.
(inställt vid regn)

Pris 335kr/vuxen,
barn upp till 13 år 10 kr/år  

Ring för att boka:
070-248 98 13.
Tänk på att grillkvällarna snabbt blir fullbokade och att det kan vara svårt att komma fram på telefon mitt på dan när vi har hög arbetsbelastning.
Grillkvällarna stänger det vanliga köket kl 16. 

Varmt välkomna!

KONTAKT

Restaurang:
krusmynta@kustnaravisby.se
070-248 98 13

Återförsäljare, skolklasser, webbshop, butik, info
info@krusmynta.se
0498-296900

ÖPPETTIDER
Dagligen;
Butik  10-20
Fika 10-20
Käk 11,30 - 19,30
Sommarmeny

SNABBFAKTA OM OSS!

WEBBSHOPEN

Under sommaren är utbudet i webbshopen begränsat och vi har inte möjlighet att skicka andra produkter än vad som finns här. Vi har helle inte möjlighet att ta emot beställningar via mejl eller telefon utan all beställning görs här i webbshopen.

Tack för er förståelse.

Mvh
Lena m personal.

VÄDER

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.